Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Sintron Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih Selektor CH-926 S Časom Nadzorni Odbor CH-15 Povečaj

Sintron Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih Selektor CH-926 S Časom Nadzorni Odbor CH-15

€22.98

Nov izdelek

Številka Modela CH-926
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Blagovna Znamka SINTRON

Smo strokovno proizvodnji žetona z izbirnikom, kovanec za vstavljanje posamičnih in LCD števec podjetje, če jo zahtevajo velike količine, vas prosimo, da mi sporočite, smo lahko sodelovali v B2B model.

Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih Selektor: CH-926

CH-926 je več kovanec selektor, lahko sprejme do 6 vrst različnih kovancev ob istem času.Ta tip žetona z izbirnikom se pogosto uporablja v Prodajnih avtomatov, Arkadne Igre, Masažni Stol, in druge samo–upravljanje sistema.

CH-926 temelji predvsem na material, teža in velikost opredeliti kovancev.Uporabljamo najnovejše algoritem za načrtovanje programske opreme.Zato, CH-926 je zelo stabilen in natančen tudi, ko se okolje spremeni, kot so temperatura in vlažnost itd... da bi povečali natančnost, predlagamo drugačno različico kovancev, ki jih uporabljajo različne kanal nastavite.

Značilnosti

Prosto za ustanovitev impulzov izhoda.Self-programiranje brez PC.Samodejno self-test za težave.Inteligentni CPU programske opreme za nadzor in visoko natančnost.Sprejmi 1~6 različnih vrst kovancev ob istem času.Sposoben sprejemati vse svetovne Kovance in Žetone.Preprečiti ne samo, električnega udara, temveč tudi elektromagnetni interferenc

Specifikacije

Kovanec Premer: 15 mm ~ 32mm Kovanec Debelina: 1.2 mm ~ 3.8 mm Zračni Tlak: 86Kpa - 106Kpa Natančnost, Hitrost Identifikacije: 99,5% Vseh Delovna Napetost: DC +12V ±10% Delovnega Toka: 65mA ±5% Delovna Vlažnost: ≤95% Izhod Signala: Utrip Hitrost: ≤0.6 s

Vodič Za Uporabnika

Postopek nastavitve Parametrov

Pritisnite "Add" in "minus" gumbe ob istem času za približno tri sekunde,nato črko "A" se bo pojavil iz LED zaslon.Pritisnite tipko "setup" tipko in črko "E", se bo pojavilo.Nato nas gumbe, da izberete, kako veliko število različnih kovancev, ki jih želite uporabiti, nato pa pritisnite tipko"setup" gumb za ponovno do konca.Črko "H", se bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus" tipke, da izberete, koliko vzorcev, ki bi jih radi vstavite kasneje.Naslednji pritisnite tipko"setup" gumb za ponovno do konca.Črko "P", se bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus" tipke, da izberete količino izhodne signale/impulzi, ki jih želite.Količina omejena je 50-krat.Nato pritisnite tipko "setup" gumb, da končate.Črko "F" bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus" tipke, da izberete natančnost.Vrednost je lahko od 1~30 in 1 je najbolj natančen.Običajno, 5~10 bo v redu.Nato pritisnite tipko "setup" gumb, da končate.Do sedaj, ste uspešno nastavili prvi kovanec.prosimo, da ponovite vse zgoraj navedene postopke, dokler ne boste nastavili vse kovance.Črko "A" se bo pojavil spet po vseh teh postopkih, ki so končali.Pritisnite tipko "setup" ne prikaže, je črka "E", se bo pojavilo.Končno, izklopite in vklopite napajanje.Nastavitev se shrani.Lahko začnete vzorčenje po nastavitev je končan.Prosimo, da izberete vsaj 20 kreditov.Vzorčenje bo proces vplivajo na natančnost žetona z izbirnikom.

Vzorčenje

Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črka "A" se bo pojavil iz LED zaslon.Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črko "A1" se bo pojavil.Nato start, da vstavite vzorec kovancev.LED zaslon bo pokazal, koliko kovancev, ki jih vstavite.Črko "A1" se ponovno prikaže po tem, ko je končal.Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črko "A2", se bo pojavilo.Nato Start, da vzorec 2. kovanec, in ponovite, No. 1, No. 2, dokler vse kovance, ki so ustanovljene.Po zaključenem vzorčenje, pritisnite tipko "setup" gumb.Črko "A"se bo pojavil, nato izklopite in vklopite napajanje.Zdaj lahko začnete uporabljati.

Povezave priročnik

Pogosta VPRAŠANJA

Kovancev ne morem mimo skozi

Preverite, ali je povezava pravilna ali slabo povezavo.Preverite, če vzorčenja je to primerno.Preverite, če je kaj zaljubljen v notranjosti.

Ne morem opredeliti rezultatov

Preverite, ali 2 način stikala -ŠT.NC.- pravilno.Preverite, če Singal žice pravilno priključen.Preverite, ali je pull-up upor z signal žice(ni dovoljeno).Preverite, če je kaj zaljubljen na kanal, kjer kovancev omedlel.

Kovancev ne more prenesti brez težav

Preverite, če je parameter nastavljen na ustrezno.Preverite točnost stikalo.Preverite, če je kaj zaljubljen na kanal, kjer kovancev omedlel.

Ime in Funkcijo

LED luč-luč indicidation. 4pin Vtičnico dvosmerna izmenjava-izhod signala ŠT.ali NC.Tri način preklopa Izhodnega signala-hitro: 20ms , srednje: 50ms , počasi: 100ms 2pin Vtičnico-Elektromagnetni ventil DC 12V "Setup" gumb, LED zaslon "Dodaj" gumb,-Plus "+" vrednost "Minus" gumb-Minus "-" vrednost Kovanca režo Pritisnite gumb za odstranitev blokiranih kovanec Vrniti reža Kovanec Položaj elektromagnetno strobe

Čas Nadzorni Odbor: CH-15

Opis

Najnovejšo različico programske opreme!To se uporablja za napajanje čas nadzora.Lahko se uporablja s kovancem za vstavljanje posamičnih ali drugih naprav, ki lahko izhodni impulz signalov.in si lahko nastavite za kakšne vrednote začeti vaš stroj!Primeren za vse vrste avtomatskih kontrolnih naprav, kot so igralni avtomati, masažni stoli, čevelj, poliranje, pralni stroji, polnilnike, sušilniki in Računalnikih.

Oznake: nadzorni odbor, kontrolna točka, arkadne timer, za vstavljanje posamičnih, arkadne kovanec mech, kovanec timer, 6 kovanec za vstavljanje posamičnih, arkadne kovanec vrata, Kovanec Potiskalo, kovanec za vstavljanje posamičnih za pralni stroj.

Napiši mnenje

Sintron Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih Selektor CH-926 S Časom Nadzorni Odbor CH-15

Sintron Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih Selektor CH-926 S Časom Nadzorni Odbor CH-15

Podobni izdelki